Šmorn
Na pekáček si nalejte olej tak aby byl hodně vymaštěný, na rozehřátý pak nalijte těstíčko, nechte ve vyhřáté troubě zapect, potom se těsto vidličkami roztrhá na malé kousky nechá se dopect a jí se posypané cukrem. Pokud máte ještě v mrazáku borůvky nebo jahody můžete je k tomu rozmíchat s cukrem a smetanou, dát do misky a je to moc dobré.
Komentáře
Přehled komentářů
Když jsem byl malý, mamnka nám to dost často vařila. Než umřela, zapoomněla jsem se jí zeptat na recept. Jsem rád, že jsem si vyzkoušel ten Váš. Je bezva. Sice jsem to nepekl v troubě, ale máme bezva pánev s poklicí, za čtvrt hodiny toi bylo hotové. Žena by to jistě vylepšila, já jsem to jenom polil sirupem na talíči a navrstvil trochu šlehačky. Rychlé, jednoduché a dobré jídlo. Dík.
Bezva recept
(Milan, 9. 2. 2010 12:51)